Contact

Lees de meest gestelde vragen of stuur ons een email

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Wij horen het graag van je.

Door het klikken op de button 'Verzenden' ga je ermee akkoord dat wij je bericht delen met onze verhuur- en beheerorganisatie in het Sauerland.

Veelgestelde vragen

Zijn er appartementen beschikbaar?

Bekijk de appartementen in Haus Bergsicht Winterberg en klik door naar het appartement van je keuze. Daar vind je een beschikbaarheidskalender en boekingsformulier.

Voor hoeveel personen zijn de appartementen geschikt?

De appartementen Rothaarsteig, Bergblick en Postwiese zijn geschikt voor maximaal vier personen. In appartement Kahler Asten kunnen maximaal 6 personen verblijven. De faciliteiten en inrichting laten meer personen niet toe. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. Wel is het mogelijk om meerdere appartementen in dezelfde vakantieperiode te huren als de beschikbaarheid dit toelaat.

Zijn de appartementen geschikt voor gezinnen met kinderen?

Alle appartementen zijn geschikt voor gezinnen met kinderen. Afhankelijk van je wensen, kan het zijn dat het ene appartement je meer aanspreekt dan het andere. Bekijk hiervoor de faciliteiten en kenmerken van de appartementen.

Zijn huisdieren toegestaan?

In de appartementen Bergblick en Kahler Asten mag je maximaal 1 huisdier meebrengen. In de overige appartementen zijn huisdieren niet toegestaan.

Welke faciliteiten hebben de appartementen?

Alle faciliteiten en kenmerken van de vakantiewoning vind je hier.

Zijn de appartementen ook onder een andere naam op internet te vinden?

Ja, een aantal van de business partners van onze verhuur- en beheerorganisatie in het Sauerland hebben ervoor gekozen de appartementen in vakantiehuis Haus Bergsicht Winterberg te vernoemen naar onze straatnaam ‘Am Gerkenstein’ of plaatsnaam ‘Neuastenberg’. Hierdoor vind je onze vakantiewoning ook onder de namen ‘Appartement Am Gerkenstein‘, ‘Appartement Am Gerkenstein I‘ of ‘Appartement Neuastenberg‘.