Gastenboek appartement Postwiese

Lees de ervaringen en vakantiebeoordelingen van onze gasten

In onze vakantiewoning hebben we een gastenboek waarin onze gasten hun vakantie ervaringen met ons en andere gasten kunnen delen. Deze vakantiebeoordelingen en verhalen vermelden we anoniem op deze pagina. Periodiek scannen we het internet en social media en nemen dan de reacties 1-op-1 over. We kijken uit naar jouw vakantieverhaal! Eventueel kan je jouw vakantie-ervaring via FacebookGoogle Plus of Twitter delen.

Gemiddelde vakantiebeoordeling

Ook wij hebben enorm genoten van onze herfstvakantie. Het appartement heeft daar zeker aan bijgedragen!! Voor herhaling vatbaar in andere seizoenen.

30 oktober 2017, gastenboek appartement Postwiese

We hebben erg genoten van dit prachtige appartement en de mooie omgeving. Nog nooit zo’n schoon, mooi en compleet ingericht appartement gehuurd! Complimenten. We hebben leuke wandelingen gemaakt. Tot een volgende keer!!

29 juli 2017, gastenboek appartement Postwiese

We hebben hier een heerlijke tijd gehad! Prachtig appartement met een mooi uitzicht en we hebben perfect wandelweer gehad. Vooral de wandeling in het Sorpetal vanaf Niedersorpe was fantastisch. Lekkere taart gegeten bij Zins Apfel naast de bakker. We hebben dankbaar gebruikt gemaakt van de map met diverse wandelingen! Top!

16 september 2016, gastenboek appartement Postwiese

Het appartement is echt helemaal top! Keurig schoon, van alle gemakken voorzien en een prachtig uitzicht.
’s Ochtends een lekker broodje halen bij de bakker om de hoek.
We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.

19 augustus 2016, gastenboek appartement Postwiese

Onze week in jullie appartement is omgevlogen. Wij konden mooie wandelingen maken zonder eerst in de auto te moeten zitten. Het is jammer dat het de hele week geen zomers weer is geweest dus we konden maar een enkele keer op het mooie balkon zitten met een fenomenaal uitzicht.

5 augustus 2016, gastenboek appartement Postwiese

We hebben een fantastische week vakantie gehad in dit mooie en luxe appartement.
Ondanks dat het weer niet zo goed was, hebben we 3x gewandeld en 3x gefietst met onze dochter in de draagzak en in de fietskar. De omgeving is prachtig!

29 juli 2016, gastenboek appartement Postwiese

Heerlijke vakantie in een super! appartement.
We hebben elke dag weer genoten van de omgeving en het appartement.
Zeer uitgebreid, alles is aanwezig, schitterend balkon en magnifiek uitzicht.
We troffen het enorm met het weer, alle dagen zon, in de avond mooi onweer.
Heerlijk kunnen wandelen, kortom super vakantie gehad!
Zeker voor herhaling vatbaar.

15 juli 2016, gastenboek appartement Postwiese

Heerlijke week gehad met veel nieuwe sneeuw. Mooi verblijf en aangenaam gezelschap. De mannen hebben heerlijk geskied en gesnowboard. Verder leuke après ski gehad in de Carousel bar en leuke mensen daar ontmoet.
Heerlijk gegeten in de Postwiese echt een aanrader. Met recht een superweek en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn zoon heeft de hele week met een grote glimlach om zijn mond gelopen. Hij wilde zo graag naar de sneeuw. Het was top!

29 feb 2016, gastenboek appartement Postwiese

Heerlijk appartement, centraal gelegen. Alle comfort! Bij aankomst lag er wat sneeuw dus we waren blij. ’s Avonds meteen aan de overkant naar de rodelbaan en met de slee de berg af. Na afloop een glühwein in de Lawine bar. Het wintersportgevoel was er! Het is omgevlogen. We zullen dit zeker nog eens doen. Het was de 1e keer Sauerland, maar voor herhaling vatbaar.

5 feb 2016, gastenboek appartement Postwiese