Gastenboek appartement Kahler Asten

Lees de ervaringen en vakantiebeoordelingen van onze gasten

In onze vakantiewoning hebben we een gastenboek waarin onze gasten hun vakantie ervaringen met ons en andere gasten kunnen delen. Deze vakantiebeoordelingen en verhalen vermelden we anoniem op deze pagina. Periodiek scannen we het internet en social media en nemen dan de reacties 1-op-1 over. We kijken uit naar jouw vakantieverhaal! Eventueel kan je jouw vakantie-ervaring via FacebookGoogle Plus of Twitter delen.

Gemiddelde vakantiebeoordeling

Wat een mooi en netjes appartement! We hebben er samen met 4 van onze kinderen van genoten.

Dit appartement in een recent gebouwd complex in Neuastenberg (van 6 appartementen) was nog lekker strak, nieuw en netjes. Het meubilair was goed, gaf voldoende plek om te zitten en te ontspannen, of om te eten of spelen aan de grote tafel. Het uitzicht is mooi, zeker door de zon die we gedurende onze week van verblijf bijna iedere dag op zagen komen. De rustige omgeving bood in deze zomerperiode veel mogelijkheden om te wandelen. Op rij afstand konden we voldoende activiteiten vinden, en in Winterberg ook onze boodschappen. (De dorpsbakker heeft ook lekker brood trouwens!).

De verrassende bovenkamer met 2 bedden is leuk (pas wel op op het steile trappetje!) en de bedden lagen goed. Je moet het wel leuk vinden dat overal Nederlanders zitten, maar ja, wij vonden dat niet erg. We zouden het zeker niet erg vinden om hier nog een keer terug te komen.

6 oktober 2016, vakantiebeoordeling op HomeAway

De accommodatie was super in orde. Heel gezellig ingericht. Het uitzicht was om echt tot rust te komen, puur natuur.

19 september 2016, vakantiebeoordeling op Belvilla Nederland