Appartementen huren in vakantiehuis Haus Bergsicht Winterberg

Vier prachtige appartementen te huur op een unieke vakantie locatie in Winterberg Neuastenberg
Moderne appartementen huren in vakantiehuis Haus Bergsicht Winterberg

Haus Bergsicht Winterberg

… is een nieuwbouw vakantiehuis met zes vakantie-appartementen van Nederlandse eigenaren. Drie van deze prachtige Winterberg appartementen kan je op deze website huren: appartement Rothaarsteig, appartement Bergblick en appartement Postwiese. Het huis bevindt zich op een mooie, unieke locatie in het Sauerland met de populaire wandelroute Rothaarsteig op steenworp afstand. Vanuit het vakantiehuis kun je dan ook direct mooie wandel- of fietsroutes starten. In de winter kun je lopend naar de skiliften van het Postwiese skigebied in Neuastenberg. Haus Bergsicht Winterberg is gelegen op een zuid-helling. Je geniet hierdoor van een panoramisch uitzicht vanaf de zonnige balkons of terrassen van de appartementen.

Appartement Rothaarsteig | 4 personen

Appartement Rothaarsteig is een kindvriendelijke, sfeervolle en comfortabele vakantiewoning voor 4 personen. De vakantiewoning is gelegen op de begane grond en van alle gemakken voorzien. Ook aan de kleinere gasten is gedacht met een campingbedje, kinderstoel en een flessenwarmer. Verder heeft de vakantiewoning een groot zonnig terras.

Appartement Bergblick | 4 personen

Appartement Bergblick is een huisdiervriendelijke, mooie en comfortabele vakantiewoning voor 4 personen. De vakantiewoning is net als appartement Rothaarsteig gelegen op de begane grond en van alle gemakken voorzien. Ook hondenliefhebbers met 1 huisdier zijn welkom in dit prachtige appartement. Verder heeft ook deze vakantiewoning een groot zonnig terras.

Appartement Postwiese | 4 personen

Appartement Postwiese is een ruime, moderne en comfortabele vakantiewoning voor 4 personen. De vakantiewoning is gelegen op de eerste verdieping en van alle gemakken voorzien. Appartement Postwiese heeft een groot zonnig balkon. Aan de achterkant van het vakantiehuis heeft dit appartement een terras dat uitkijkt op de gemeenschappelijke tuin. Ook beschikt deze woning over een extra gastentoilet.